Skip to main content

Informatie- en reactiebijeenkomst 22 juni

Zaterdag 22 juni 2024 vond de informatie- en reactiebijeenkomst over het Centrumplan Vinkeveen plaats in voormalig betonfabriek Adelaar. Hier werd het schetsontwerp getoond van de nieuwe ontwikkelingen in Vinkeveen. Maar liefst 300 belangstellenden en omwonenden kwamen langs om meer te weten te komen over het Centrumplan. In de Adelaar stonden mensen van het ontwerpteam van de projectontwikkelaar AHV klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Ook Wethouder Vijselaar en medewerkers van gemeente Ronde Venen waren aanwezig. Hier kunt u de informatieborden bekijken die op de bijeenkomst getoond werden.

Tijdens de bijeenkomst konden bezoekers via een reactieformulier hun reactie op de plannen achterlaten. Dit kan ook nog online tot 10 juli via het reactieformulier onderaan deze pagina. Na de zomer gaat het ontwerpteam aan de slag met de volgende fase, het voorlopig ontwerp. Dan zullen alle reacties door het ontwerpteam bekeken en afgewogen of ze meegenomen kunnen worden of niet. Als het voorlopig ontwerp af is, wordt hiervoor ook weer een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Een kort sfeerverslag van de informatie- en reactiebijeenkomst van 22 juni verschijnt voor 16 juli 2024 op de website. U wordt hiervan op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief. Als u zich nog niet hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, kan dat via het inschrijfformulier op deze pagina.


Geplaatst op: 07-09-2024

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!